Hoi! Mijn naam is Maria

Ik ben geboren in Brazilië, maar grotendeels in Nederland opgegroeid. In Brazilië werd het zaadje gepland voor mijn passie voor uiterlijke verzorging. In de zomer van 2019 opende ik, met tien jaar ervaring in de beauty branche op zak, de deuren van mijn eigen waxing & skincare studio in Hilversum: M-Tropical. Mijn Braziliaanse roots doe ik eer aan; alles in mijn studio heeft een tropisch tintje, wat deze meteen anders maakt dan anders. Zowel mannen als vrouwen komen hier binnen. Het is allemaal lekker relaxed. Ik ben heel open en praat gemakkelijk, waardoor je je hier al snel helemaal op je gemak voelt.

Mijn eerste ervaring

Mijn eerste bezoek bij de schoonheidsspecialiste was rond mijn twaalfde, ik had toen last van jeugdpuistjes en was daardoor erg onzeker. De schoonheidsspecialist leerde mij om natuurlijke producten te gebruiken en de stappen hoe te gebruiken. Mijn begin naar een mooie en egale huid was vanaf toen begonnen. Mijn eerste Brazilian wax was bij de Wax Academy tijdens mijn opleiding en werd uitgevoerd door een medestudent. Ja, het was spannend! Ik wist niet wat ik kon verwachten en wij waren niet alleen, de trainster en een andere medestudent waren ook aanwezig. Ik kan me nog herinneren dat ik dacht weet je het wel zeker? Praten tijdens mijn behandeling werkte goed voor mij en de pijn viel gelukkig mee. Door mijn eigen ervaringen begrijp ik mijn klanten beter.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk naast behandelingen geven?

  • Resultaat na de behandeling
  • Reacties van klanten tijdens en na de behandeling
  • Gesprekken tijdens mijn werk
  • Mijn klanten op hun gemak stellen

Aantal leuke weetjes

  • Ik ben een trotse ouder van een (inmiddels) 18 jarige zoon
  • Mijn favoriet Disney film is De kleine zeemeermin
  • Ik ben gek op bruine bonen en rijst met gebakken gamba’s
  • Reizen en nieuwe plekken ontdekken daar word ik heel blij van
  • Op driejarige leeftijd was ik helemaal gek van het album Bad van Michael Jackson

  • Mijn bijzondere huisdieren in Brazilië waren a.o. een reuzenschildpad, leguaan en een miereneter.

Mijn missie

Jou helpen aan een mooie, gezonde en stralende huid, ontharen op de meest comfortabele en professionele manier met als resultaat een gladde en haarvrije huid.

Wil je weten welke behandelingen er zijn kijk dan op de pagina: Menu. Weet je al welke behandeling je wilt? Ga dan naar pagina: Online afspraak. Voor meer informatie of vragen, stuur mij via de Whatsapp button een bericht en ik reageer dan zo snel mogelijk terug.

Ik verwelkom je graag bij M-Tropical in Hilversum!

Tropische groet,

Maria