In tropische sferen

01-03-2020

Maria is geboren in Brazilië. Hier werd het zaadje gepland voor haar passie voor uiterlijke verzorging. In de zomer van 2019 opende ze, met tien jaar ervaring in de beauty-branche op zak, de deuren van haar eigen waxing & skincare studio in Hilversum: M-Tropical. Haar Braziliaanse roots doet ze eer aan; alles heeft in de studio een tropisch tintje, wat deze meteen anders maakt dan anders. “Zowel mannen als vrouwen komen hier binnen”, vertelt Maria. “Het is allemaal lekker relaxed. Ik ben heel open en praat makkelijk, waardoor je je hier al snel helemaal op je gemak voelt.”

Geef je zelfvertrouwen een boost!

Specialisaties

Met een van de gezichtsbehandelingen kun je toewerken naar een gezonde, mooie en stevige huid. “Ik ben gespecialiseerd in bindweefselmassage, een intensieve huidverjongende massage, eigenlijk de beste work-out voor je gezicht. Voor een optimaal effect is het goed om de behandeling te herhalen.” Andere specialisaties zijn threading en Brazilian wax. “Zeker de Brazilian wax vinden mensen toch een beetje spannend als ze voor de eerste keer komen. Ik doe mijn best om het op een leuke en tegelijkertijd professionele manier te doen.”

Voor het beste resultaat

Maria werkt met kwaliteitsmerken als ALCINA, Recipe For Men, SkinSystem en Italwax. “Producten die zo veel mogelijk zijn vervaardigd van natuurlijke ingrediënten en die doen wat ze beloven. Ik wil het beste resultaat voor mijn klanten. Om die reden vind ik het ook belangrijk om advies te geven over de verzorging thuis. Als je van je vak houdt, is de juiste nazorg even essentieel als de behandeling zelf.”

Toekomstplannen

“Ik ga samenwerken met o.a. een nagelstyliste, een cosmetisch arts en een huidspecialist. Ik vind het vooral belangrijk dat een specialist bevoegd en bekwaam is in zijn vak, daarom zoek ik graag de verbinding. Wat mij betreft blijft het hier dan ook niet bij!” M-Tropical is gevestigd op een bijzondere locatie in de bosrijke omgeving van villawijk Trompenberg; een verzamelgebouw aan Mozartlaan 27 te Hilversum, dat onderdeel uitmaakt van de Wisseloord muziekstudio’s.

Gratis parkeren op eigen terrein.

M-Tropical | Mozartlaan 27 | 06-39033616 | Mail: info@m-tropical.nl | www.m-tropical.nl