Vagina verzorgen met de kracht van grootmoeder aarde.

De vulva, vagina, baarmoeder, schaamlippen en bilnaad zijn pas in balans als je aandacht en juiste verzorging geeft.

Ongesteldheid, zwangerschap, bevalling en menopauze worden gezien als normale gebeurtenissen bij een vrouw in haar leven.

Over klachten, trauma’s, onzeker voelen, ziektes, jeuk, kleur en afscheiding zijn onderwerpen waar je liever niet over praat. Gelukkig worden taboes verbroken en praten wij meer en wordt openheid gewaardeerd. Elke vrouw en geloof mij elke vrouw! Is weleens onzeker over de schaamstreek, hebben klachten, of hebben in welke vorm dan ook een trauma gehad. Weet je nog de eerste keer ongesteldheid? Tijdens de zwangerschap? Na de bevalling? En zo zijn er nog zoveel meer trauma’s.

Voor mij was en is praten, uit ervaring nooit een probleem geweest maar ik begrijp dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Wijsheden uit de Amazone. Mijn grootouders komen uit de Amazone, inheemsen volk. Ik ben daar erg trots op en heb dan ook veel geleerd over verzorging van de huid met planten, bomen (de schors) en kruiden. Dankbaarheid en respect hebben voor onze grootmoeder natuur.

De vagina verzorgen van binnenuit met bloemen, bladeren, boomschors en kruiden. Is het een nieuwe trend? Nee! Het is al eeuwen oud en in elke cultuur of tijdperk in verschillende vormen uitgevoerd.

Ja, zelfs in Nederland! Mijn andere trots mijn Nederlandse oma zij was in 1950 verpleegster en zij heeft mij verteld dat zij  vrouwen verzorgde na de bevalling ook met kruiden.

Zo natuurlijk mogelijk en graag meer aandacht en tijd willen wij besteden en daarom nu populair in Nederland.

Yoni stomen, V-steam, Vaginaal stomen en zo zijn er meer namen hiervoor.

In juli – augustus is de behandeling V-stomen ook te boeken bij M-Tropical.

Ook voor mannen is een behandeling mogelijk P-stomen.

Heb je interesse of heb je vragen stuur mij gerust een email of whatsapp bericht.

Welke Behadeling en welke kruiden? Meer info volgt nog.

 

Losse behandeling €55

Kuur van drie sessies €150

Behandeling duurt 30 – 40 minuten