Hi! Mijn naam is Amber

Ik ben geboren in Zeist, de roots van mijn ouders liggen in Suriname. In Suriname is uiterlijke verzorging heel belangrijk en ik heb dit dus ook van kleins af aan meegekregen van mijn ouders. Uiterlijke verzorging heeft een belangrijke rol in mijn leven gespeeld waardoor mijn interesse voor dit schoonheidsvak is gewekt en gegeroeid.

Ik ben allround hairstylist en allround schoonheidsspecialist (laatste jaar). Voor de afronding van mijn studie loop ik stage bij M-Tropical. Naast mijn studie heb ik meerdere cursussen en trainingen gevolgd waardoor ik nu expert ben in het vak en gespecialiseerd bent op het gebied van wimperlifting.

Door mijn kennis en kunde ben ik door het Beauty College uitgezonden naar Manchester Make-up Academy in het buitenland om nog beter te worden in het schoonheidsvak. Daarnaast heeft de Beauty College mij “Best in class” geselecteerd om deel te nemen aan Skills Heroes. Skill Heroes zijn vakwedstrijden in Nederland.

Ik ben servicegericht en ga altijd voor tevreden klanten. Houdt jij van een verzorgd uiterlijk en wil jij er goed uitzien, maak dan kennis met de behandelingen die ik doe en kom langs!

Tropische groet,

Amber


Hallo! Ik ben Jedidjah Posthumus.

Ik ben 14 jaar en zit op College De Brink. Ik heb gekozen om bij M-Tropical stage te lopen omdat ik op school de richting beauty doe en dit vak leek mij wel leuk om te gaan ontdekken. Ik zou graag willen leren hoe je een schoonheidsbehandelingen doet. Later zou ik graag kapster willen worden, maar ik zou ook mensen willen klaarmaken voor een bruiloft, dat lijkt me ook heel leuk. In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om creatief bezig te zijn. Op dit moment vind ik diamond painting wel heel leuk om te doen. Muziek maken vind ik ook erg leuk, ik kan een paar instrumenten bespelen namelijk: drumstel, pauken, marimba en een djembe. Het leukste instrument vind ik wel het drumstel. Waar ik dus echt niet van hou is sporten. Ik vind fietsen en wandelen wel leuk maar zoals voetbal nee echt niet mijn ding haha.

Helaas is mijn stageperiode bij M-Tropical afgelopen, dankjewel M-Tropical voor deze geboden kans!

Tropische groet,

Jedidjah