Iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid!


Copa is een ontharingswax van SkinSystem, Copa was in 2017 en 2018 de beste ontharingswax gemaakt in Italië. Natuurlijk, geschikt voor alle  huidtype en kan op een relatief lage temperatuur worden gebruikt.

Voordelen van COPA depilação do Brasil zijn:

  • Bijna pijnloos
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Ideaal in de zomer omdat de teint niet kapot gaat
  • Geschikt voor de mannelijke en gevoelige huid

Dennenhars

100% natuurlijk, uit de dennen van Brazilië , ze worden verfijnd met zeer specifieke processen en geven de Copa-wax een betere aanhechting aan de haarschacht die wordt opgenomen zonder te hechten aan de huid.

 De bijen wax

Uitstekende hulp rechtstreeks vanuit de natuur. De bijenwax geeft de Copa natuurlijk de nodige elasticiteit om een zachte en fluweelachtige scheurte garanderen , waardoor het bijzonder geschikt is in gevallen van een gevoelige huid en met een verminderde pijndrempel.

 Extract van Maracuja

Het kostbare extract verkregen van de beroemde vrucht van Brazilië, is altijd gebruikt door de inwoners van de Amazone vanwege de weldadige en helende eigenschappen. In feite zijn de bekende anti-oxidant, ontstekingsremmende, beschermende en reconstituerende eigenschappen van de lederhuid bekend. Bovendien helpt het dankzij de vitaminen A, B, C, E, Omega6, bioflavonoïden, bèta-caroteen, minerale zouten, het normale herstel van de beschermende barrières van de huid onder stress.

alcina-logo
recipe
skinstystem
italwax-logo-zwart
sibel-logo-60