Simpel: het verwijderen van de haren bij de schaamstreek met behulp van wax. Haren bij de schaamstreek verwijderen is niet iets nieuws. Wereldwijd gaan steeds meer mannen naar een wax salon. En waarom niet? Mannen die aan ontharen doen vinden een frisse en een verzorgde schaamstreek belangrijk. Dat is niet iets om je voor te schamen.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd:

Met behulp van houten spatels (worden nooit meer dan 1 keer gebruikt) wordt de warme vloeibare wax aangebracht op de gebieden waar het haar verwijderd dient te worden. Zodra de wax voldoende uitgehard is, wordt de wax met een snelle handeling verwijderd. Het is een kwetsbaar gebied en belangrijk is, dat de klant zo comfortabel mogelijk voelt en vooral tevreden, fris en opgelucht de studio verlaat. Mannen die vaker een Brozilian wax hebben gehad weten het waarschijnlijk al maar is het je eerste afspraak dan zijn er een aantal punten die je moet weten:

Zorg dat je voor de behandeling fris en schoon bent.

  • In de studio is eventueel ook intiem verfrissing tissues.
  • Scheer je schaamstreek niet gedurende ten minste twee weken voor de behandeling.
  • Overmatige lange haren kunnen tijdens de behandeling geknipt worden.
  • Bij een lage pijngrens kan het helpen om een half uur voor je afspraak pijnstillers zoals paracetamol of ibuprofen in te nemen.
  • Draag voor en na de behandeling geen strak ondergoed of kleding.
  • Sla echter elke lotion over, je krijgt beter resultaat als je huid minder vet is.
  • Bij stress, vermoeidheid of lage weerstand kan het gevoeliger zijn.
  • Scrub de schaamstreek niet voor de behandeling (vijf dagen ervoor of vijf dagen daarna kan wel)

Belangrijk om te weten:

Er zijn minimaal drie behandelingen nodig om alle haren in de groeifase te raken. Je zult merken dat de haren dunner, zachter en minder terug groeien. Scheer je je tussendoor dan worden de haren weer stugger, dikker en meer.

Er zijn drie keuzes:

M-Tropical Bro-zilian: Alle haren (geheel voorkant en achterkant) worden verwijdert.
M-Tropical Rio: Een deel boven de penis (streepje of kleine driehoekje) blijft staan. De liezen, rond en op de balzak en achterkant (bilnaad) worden de haren verwijdert.
M-Tropical Lisboa: De haren aan de bovenkant van penis blijft staan. Op de balzak, inclusief de bilnaad worden de haren verwijdert.
Ongemakkelijk voelen? Is niet nodig, zodra je bij M-Tropical binnen stapt voel je direct dat je met een professional te maken hebt.

 

Online afspraak