Cursus threaden bij M-Tropical Studio

Ik deel graag mijn ervaring met jou. Wil je graag leren hoe je kan epileren met touw? Dat kan nu bij mij in de studio. De cursusdag is op vrijdag en maximaal twee personen. Van 10 uur tot 13 uur. In overleg kan met terugkomdag als dat nodig is. Prijs €175 p.p. max twee personen exclusief model of €225 privéles in de studio inclusief model.

Wat is Threading?

Threading is een ontharingstechniek waarbij een katoenen draad wordt gebruikt. De 100% katoenen draad is gedraaid en gerold langs het huidoppervlak en verstrengelt de haren in de draad, die vervolgens uit de follikel (haarzakje) worden getild. Omdat het haar door de haarzak wordt verwijderd, is het ook een langdurige haarverwijdering techniek.

In de studio wordt er gebruik gemaakt van Bella epileer draad en is het enige draad dat een Aloe Vera coating heeft waardoor ontharen minder pijnlijk wordt. Bella katoendraad is tevens het enige draad dat hygiënisch gereinigd is.

Geschiedenis van Threading.

De vaardigheid om draad in te rijgen is heel oud. De geschiedenis van draadsnijden neemt je mee naar zijn oorsprong, waar sommige die beweren dat het begon in het Midden-Oosten andere zeggen India of China. In China werd gebruikgemaakt van paperclips voor het verwijderen van gezichtsharen en geen touw. Draadsnijden of te wel Threading komt oorspronkelijk uit India. Traditioneel wordt draadsnijden op het hele gezicht gebruikt en soms lichaam. Bij M-Tropical alleen op het gezicht.

Online afspraak