Stralend en een gezonde huid voor iedereen.

Een complete 3 in 1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging met de wereldwijd unieke MedCos Micro Skin Polish apparaat. Rimpels, grove poriën, acne littekens of verslapte huid? Kies voor de behandeling Micro Skin  Polish. De behandeling bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodes. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten en met een kuur van 6 – 8 behandelingen haal je je gewenste resultaat. Je kan natuurlijk ook los de behandeling boeken maar weet dat je niet met 1 behandeling de huidconditie meteen verbeterd heb.

Behandeling stap voor stap

stap 1 Microdermabrasie

Bij de eerste stap gaan we met de pen over de huid heen deze trekt vacuüm er gaan kleine kristallen over de huid heen, deze kristallen zorgen voor een verwijdering van
de dode huidcellen die op de huid liggen. Dit zorgt ervoor dat de huidoppervlakte weer kan ademen en het meer voedingsstoffen kan opnemen.

stap 2 low level laser met hyaluronzuur

Met de koudlaser ga we over de huid heen en masseren we met Hyaluronzuur in op de net
behandelde huid. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding beter door het gelaat stroomt en een stimulans geeft aan de bindweefselcellen voor een strakkere huid. De laser zorgt voor een kalmerende en verzachtende werking op de huid na het uitvoeren van de 1ste stap.

stap 3 Polishing (polijsten) met Cosbeau serum

Met de 3e stap gebruiken we de roterende massagekop met deze techniek gaan we de huid van het gelaat polijsten. Dit doen we door de Cosbeau Polishing Serum in de huid te masseren, hiermee polijsten als het ware de huid voor verwarmend en relaxend effect.

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en kan door de huid aanvoelen alsof deze is verbrand door de zon. Dit is een normale reactie en zal weer wegtrekken. Omdat de behandeling in ‘banen’ wordt uitgevoerd, kan het zijn dat deze na de behandeling zichtbaar zijn. Ook dit trekt vanzelf weer weg. Het is ook dan erg belangrijk om te blijven smeren met zonnebrand om pigmentverschuivingen te voorkomen. Laat je eigen crèmes en make-up gedurende 24 uur staan, om zo de huid de tijd te gunnen om te herstellen.

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de MedCos Micro Skin Polish behandeling inhoudt. Daarom adviseer ik een intake van te voren. De intake is gratis. Stuur mij een mail naar info@m-tropical.nl of stuur mij een Whatsapp bericht voor het inplannen van een intake. Ik zal dan zodra ik kan contact opnemen.