Met trots kan ik jullie vertellen dat M-Tropical de eerste studio in Hilversum is die werkt met dit geweldige revolutionaire MedCos apparaat. Vet bevriezen met de Body-Wizard duo. Je lichaam shapen door vetcellen te verwijderen op bepaalde plekken. Cryolipolyse maakt het mogelijk om pijnloos permanent vet te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd. Deze techniek met afwisselende koude en warmtetherapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen. Belangrijk om te weten het is geen methode om snel af te vallen! Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee hele verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. Het gaat echt om het shapen van je lichaam door vet te verwijderen op bepaalde plekken. Maar dan wel op een natuurlijke manier. Je lichaam doet namelijk echt zelf het werk.

Hoeveel behandelingen?

Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van je lichaam en je vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake vooraf. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 8 tot 10 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kan je gewoon iets doen wat je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld rustig liggen met je ogen dicht of je kan een boekje lezen. Het is maar net wat je zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kan je gewoon je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Cosbeau Slimming Serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het serum heeft een vet afbrekende werking en kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones. Dus geschikt voor het gehele lichaam.

Meest gestelde vragen

De Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, bovenbenen en bovenarmen en billen.
De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor mannen en vrouwen geschikt vanaf 18 jaar met een maximum BMI van 30. Ook voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-10 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.
De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Boek een gratis intake gesprek in!

Ik vind het belangrijk dat je een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Bij M-Tropical Studio kan je een geheel vrijblijvend gesprek boeken.