een goed gereinigde huid is een duurzaam mooie huid. De reiniging is de eerste stap van ieder verzorgingsritueel. De huid kan pas volop profiteren van de werking van crèmes, serums en maskers als deze schoon is. Wist je overigens dat onze huid in de loop van de dag heel wat te verduren krijgt? Luchtvervuiling, crème resten, make-up, huidvet en zweet verstoppen de poriën. Dat kan leiden tot pukkeltjes en meeëters. En daarom is het belangrijk om de reiniging tot een vast ritueel te maken ‘s ochtends en ‘s avonds.
Bij M-Tropical studio kan je voor een gezichtsbehandeling uit twee merken kiezen. Recipe for Men en Alcina Cosmetic.

Waarom en wanneer een gezichtsbehandeling boeken? Wil je van je onzuiverheden, dove huid, fijne lijntjes verminderen en een gezonde stralende huid? Dan is een gezichtsbehandeling de juiste oplossing. De huidconditie wordt beter en je ziet al na de eerste behandeling al verbetering. Je kan ook voor een speciale gelegenheid je huid een boost geven. Alleen houdt rekening mee dat de huid in sommige gevallen roodheid kan vertonen. Tip? Boek paar dagen van te voren een afspraak. Zeker bij een eerste keer om te zien hoe je huid erop reageert. Wil je het hele jaar door er gezond en stralend uitzien dan kan je elk 4 – 6 weken een gezichtsbehandeling boeken. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Zo kan je een bindweefselmassage erbij kiezen of de MicroSkinPolish. Vraag naar de mogelijkheden.

Alcina Cosmetic

Al meer dan 75 jaar biedt Alcina hoogwaardige verzorgingsproducten geschikt voor ieder huidtype. Producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is niet op dieren getest. De samenwerking met dermatologen en huidtherapeuten zorgen ervoor als resultaat een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking.

Recipe for Men

Een Zweedse merk en bestaat sinds 2002. Scandinavische winters kunnen zeer veeleisend zijn voor je huid, maar daar weet Recipe for Men wel raad mee. Alle producten worden getest in weersomstandigheden die jouw huid aan kunnen tasten. Ze zijn probleemoplossend gericht en gaan voor zichtbare resultaten. De artikelen zijn gemaakt op basis van wat klanten willen om mannen de beste huidverzorging te bieden.