Boek nu de unieke Cryolipolyse behandeling bij M-Tropical. Plaatselijk bevriezing van vetcellen! Door de veilige technologie van de Body Wizard  worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. De bevroren vetcellen worden daarna op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Het verwijderen van de vetcellen gebeurt geleidelijk en op een natuurlijke manier door het lichaam zelf. Lymfevaten zorgen voor de afvoer van de dode vetcellen. Al na één behandeling raak je tot 20 procent onderhuids vetweefsel kwijt en gedurende de tweede en derde behandeling tot wel 30 tot 40 procent.

Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van je lichaam en je vetpercentage, dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake vooraf. Er wordt ook gekeken naar het volume van de behandel zone. Over het algemeen zijn drie behandelingen aan te bevelen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen zit 6 tot 8 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Na de behandeling zal de huid wat rood zijn (wat meestal binnen twee uur verdwijnt), er kunnen blauwe plekken ontstaan. Na een behandeling wordt het drinken van alcohol afgeraden. Dit is omdat de lever hard moet werken om de dode vetcellen op te ruimen. De lever is dus al druk bezig en alcohol kan dit tegenwerken. Tijdens de behandeling kan je gewoon iets doen wat je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld rustig liggen met je ogen dicht of je telefoon of een boek lezen.

Belangrijk om te weten het is geen methode om snel af te vallen. Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee hele verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. Bij cryolipolyse worden de vetcellen afgebroken en op natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd.

Na 4 tot 8 weken zijn de eerste effecten van de behandeling zichtbaar. Na ongeveer 4 tot 6 maanden zijn alle dode vetcellen opgeruimd. De huid zal niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen. Het lichaam blijft echter nog 4 maanden na de laatste behandeling doorgaan met afvoeren van de afgebroken vetcellen!

Nu Voorjaarsactie Cryolipolyse freezing fat

Er zijn verschillende pakketten vraag naar de mogelijkheden tijdens de intake gesprek. Wil je de prijzen alvast weten? Kijk dan bij Tarieven.

Resultaat: Zichtbare vermindering van vetophopingen. Meerdere plaatsingen / zones tegelijk mogelijk

4 behandelkoppen / diverse afmetingen.

Let op: Na drie behandelingen zijn we 4 – 6 maanden verder. Hoe daar rekening mee. Een intake gesprek vooraf boeken is nodig. Ik vind het belangrijk dat jou wensen, doelen en mogelijkheden duidelijk en haalbaar is. Bij M-Tropical Studio kan je een geheel vrijblijvend intake gesprek boeken.

Meest gestelde vragen

De Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, bovenbenen en bovenarmen en billen.
De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor mannen en vrouwen geschikt vanaf 18 jaar met een maximum BMI van 30. Ook voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-10 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.
De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Boek een gratis intake gesprek in!