Met trots kan ik jullie vertellen dat M-Tropical de eerste studio in Hilversum is die werkt met dit geweldig en vernieuwend MedCos apparaat, de Body-Wizard duo. Je lichaam corrigeren door op specifiek plekken op het lichaam vet bevriezen. De cryolipolyse behandeling maakt het mogelijk om permanent vet te verwijderen. Tijdens de behandeling worden de vetcellen gekristalliseerd. Door de koeling, bevriezen de vetcellen en komen er kleine openingen in, hierdoor wordt het vloeibaar en kan het worden afgevoerd. Het verwijderen van de vetcellen gebeurt geleidelijk en op een natuurlijke manier door het lichaam zelf. Lymfevaten zorgen voor de afvoer van de dode vetcellen. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd. Al na één behandeling raak je tot 20% onderhuids vetweefsel kwijt en gedurende de tweede en derde behandeling tot wel 30% tot 40%.

Deze techniek met afwisselende warm en koud therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder de huid, spieren, zenuwen of weefsel te beschadigen. Na de behandeling moet het lichaam de dode vetcellen opruimen. Het is belangrijk om veel water te drinken om de afvoer van dode vetcellen te stimuleren. Belangrijk om te weten het is geen methode om snel af te vallen. Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee hele verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. Bij cryolipolyse worden de vetcellen afgebroken en op natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd.

Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van je lichaam en je vetpercentage, dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake vooraf. Er wordt ook gekeken naar het volume van de behandel zone. Over het algemeen zijn drie behandelingen aan te bevelen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen zit 6 tot 10 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Na de behandeling zal de huid wat rood zijn (wat meestal binnen twee uur verdwijnt), er kunnen blauwe plekken ontstaan. Na een behandeling wordt het drinken van alcohol afgeraden. Dit is omdat de lever hard moet werken om de dode vetcellen op te ruimen. De lever is dus al druk bezig en alcohol kan dit tegenwerken. Tijdens de behandeling kan je gewoon iets doen wat je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld rustig liggen met je ogen dicht of je telefoon of een boek lezen.

Na 4 tot 12 weken zijn de eerste effecten van de behandeling zichtbaar. Na ongeveer 4 tot 6 maanden zijn alle dode vetcellen opgeruimd. De huid zal niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen.

Cosbeau Slimming Serum

Na de behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het serum heeft een vet afbrekende werking en kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones. Dus geschikt voor het gehele lichaam.

Meest gestelde vragen

De Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, bovenbenen en bovenarmen en billen.
De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor mannen en vrouwen geschikt vanaf 18 jaar met een maximum BMI van 30. Ook voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-10 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.
De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Boek een gratis intake gesprek in!

Ik vind het belangrijk dat je een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Bij M-Tropical Studio kan je een geheel vrijblijvend gesprek boeken.