Een zachte huid, fris gevoel en langdurig haarvrij? Ja dat kan! Met  RICA wax kan de haren bij de schaamstreek worden verwijdert. Op een professionele manier in tropische sferen.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd:

Met behulp van houten spatels (worden nooit meer dan 1 keer gebruikt) wordt de warme vloeibare wax aangebracht op de gebieden waar het haar verwijderd dient te worden. Zodra de wax voldoende uitgehard is, wordt de wax met een snelle handeling verwijderd. Het is een kwetsbaar gebied en belangrijk is, dat de klant zo comfortabel mogelijk voelt en vooral tevreden, fris en opgelucht de studio verlaat. Vrouwen die vaker een Brazilian wax hebben gehad weten het waarschijnlijk al maar is het je eerste afspraak dan zijn er een aantal punten die je moet weten:

Zorg dat je voor de behandeling fris en schoon bent.

  • In de studio is eventueel ook intiem verfrissing tissues.
  • Scheer je schaamstreek niet gedurende ten minste twee weken voor de behandeling.
  • Lange haren kunnen tijdens de behandeling geknipt worden.
  • Bij een lage pijngrens kan het helpen om een half uur voor je afspraak pijnstillers zoals paracetamol of ibuprofen in te nemen. Stilt pijn, remt ontstekingen.
  • Draag voor en na de behandeling geen strak ondergoed of kleding zo kan de huid sneller herstellen en verminder je de kans op ingegroeide haren.
  • Bij ongesteldheid is het annuleren van je afspraak niet nodig zolang je een tampon gebruikt. Het is alleen wel gevoeliger.
  • Sla echter elke lotion over, je krijgt beter resultaat als je huid minder vet is.
  • Bij stress, vermoeidheid of lage weerstand kan het gevoeliger zijn.
  • Scrub de schaamstreek niet voor de behandeling (vijf dagen ervoor of vijf dagen daarna kan wel).

Belangrijk om te weten:

Er zijn minimaal drie behandelingen nodig om alle haren in de groeifase te raken. Je zult merken dat de haren dunner, zachter en minder terug groeien. Scheer je je tussendoor dan worden de haren weer stugger, dikker en meer. Bij het boeken van je eerste afspraak laat het mij weten zodat ik extra tijd kan boeken. Dit moet je weten iedere vrouw is anders en hetzelfde geldt ook voor het lichaamshaar. Hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het behalen van het gewenste resultaat is daarom ook niet vast te stellen. Na de behandeling vergeet dan niet de nazorg. Ik geef graag advies en tips voor thuis.

Er zijn vier keuzes:

M-Tropical Bra-zilian: Houdt in alle haren (geheel voorkant en achterkant) verwijderen.
M-Tropical Rio: Op de venusheuvel een streepje laten, bij de liezen, schaamlippen de haren verwijderen inclusief de bilnaad.
M-Tropical Lisboa: Op de venusheuvel een driehoek, bij de liezen, schaamlippen de haren verwijderen inclusief de bilnaad.
M-Tropical bikiniwax: De haren bij de liezen en stukje boven de venusheuvel verwijderen zonder bilnaad.

Ongemakkelijk voelen? Is niet nodig, zodra je bij zodra je bij M-Tropical binnen stapt voel je direct dat je met een professional te maken hebt.

 

Online afspraak